gata-taxi-taxameter-stockholm

Service av taxameter

Ibland kan teknisk utrustning strula eller sluta fungera av olika anledningar, taxametrar inräknat. Med vår service av din taxameter kan vi felsöka problemet och åtgärda det på plats så att din taxiverksamhet inte behöver lida på grund av tekniska problem.

Noga kontroller

När du kommer i kontakt med oss för en taxameter montering i Stockholm kommer vi kontrollera att allting monteras korrekt och att taxametern fungerar som den ska enligt alla riktlinjer. Trots att vi är noggranna och kvalitetssäkrar varje moment i vårt arbete kan det ske tekniska problem efter en tids användning, då teknik har en tendens att strula ibland.

Service och felsökning av teknisk data

Skulle det visa sig att din taxameter krånglar eller inte verkar fungera som den ska, eller som den gjorde i början är du självklart välkommen tillbaka till oss så att vi kan utföra en grundlig felsökning.

Då går vi igenom den tekniska datan för att lokalisera felet och hitta den mest prisvärda och effektiva lösningen för dig. Om vi har tur så behöver vi endast återställa taxametern, men funkar inte det så brukar vi byta ut hela utrustningen till en ny.

taximeter-montering-stockholm-service-felsökning

Prisvärd service av taxameter

Vi har ett speciellt team på plats som är experter på att analysera teknisk data och åtgärda de fel som de hittar. Vi har alltid ditt bästa i åtanke och utför din taxameter montering i Stockholm och efterföljande service om det finns behov av det.

Om du märker att din taxameter börjar krångla ska du kontakta oss för att få en offert för service av taxameter. Vi utför en kvalitativ och noggrann felsökning för att hitta en lösning som passar dig och erbjuder alltid bra pris för vår service. Välkommen att kontakta oss för en offert, så ska vi se till att din taxiverksamhet kan fortsätta utan några tekniska problem.

Kontakta oss om din taxameter börjar strula. Vi erbjuder en noggrann felsökning och presenterar den mest prisvärda lösningen.